|
Хто шо думає про кіберпанк
| |
| Afterburner | Дата: Неділя, 13.05.2007, 21:18 | Повідомлення # 1 |
 Майор
Група: Форумщики
Статус: Не на сайте
| Нусссс... Ваші думки, таварішчі
"Все, что не анархия- фашизм" Егор Летов
|
| |
|
|
| Amator | Дата: Понеділок, 14.05.2007, 15:35 | Повідомлення # 2 |
 Выпускник
Група: Модераторы
| Afterburner, ти мені поясни, шо це таке??? і як воно відноситься до літератури, або я твою тему нах... вимету)
Эпидемия Кто любовь потерял – превращается в лёд, Кто её отыскал – никогда не умрёт… Король и Шут Мой мир огромен, а я так скромен, вся жизнь спектакль, я в ней актёр, актёр-лицидей, добряк и злодей, не ради людей, а ради искусства… Ария Я свободен от любви от вражды и от молвы, от предсказанной судьбы и от земных оков, от зла и от добра, в моей душе нет больше места для тебя! http://mymusic.pp.net.ua/ 
|
| |
|
|
| Afterburner | Дата: Понеділок, 14.05.2007, 20:16 | Повідомлення # 3 |
 Майор
| Amator, пояснюю: кіберпанк- жанр літератури, заснований десь у 70-х (тоді ж коли виник панк музичний). Автори на друкарських машинках фактично дали визначення і-нету, віртуальній реальності... після чого головаті чуваки почали їх створювати. Приклад- король жанра Уільям Гібсон (можеш почитати якшо хочеш, казирний дядько). Достатньо докладно?
|
| |
|
|
| Amator | Дата: Вівторок, 15.05.2007, 20:25 | Повідомлення # 4 |
 Выпускник
| Afterburner, ладно, тіпа переконав... хоча панк я можу тільки слухати, іто не весь... а читати краще фентезі і фантастику) бо це просто рульоз!!!!!!
Эпидемия Кто любовь потерял – превращается в лёд, Кто её отыскал – никогда не умрёт… Король и Шут Мой мир огромен, а я так скромен, вся жизнь спектакль, я в ней актёр, актёр-лицидей, добряк и злодей, не ради людей, а ради искусства… Ария Я свободен от любви от вражды и от молвы, от предсказанной судьбы и от земных оков, от зла и от добра, в моей душе нет больше места для тебя! http://mymusic.pp.net.ua/ 
|
| |
|
|
| Afterburner | Дата: Вівторок, 15.05.2007, 22:24 | Повідомлення # 5 |
 Майор
| Amator, воно рульоз без сумнівів, but мені просто цікаво чи хтось знає про цей стиль, бо, реально, дуже кайфовий!! для цього і замутив тєму
|
| |
|
|
| Amator | Дата: Вівторок, 15.05.2007, 22:39 | Повідомлення # 6 |
 Выпускник
| | Quote (Afterburner) | | мені просто цікаво чи хтось знає про цей стиль, | я вперше від тебе почув, вірніше прочитав в цій темі... | Quote (Afterburner) | | бо, реально, дуже кайфовий | слухай, а зможеш мені щось в цьому стилі намутити, так на пару днів почитати?
|
| |
|
|
| Afterburner | Дата: Вівторок, 15.05.2007, 22:43 | Повідомлення # 7 |
 Майор
| Amator, канєшно немає проблем, тільки Тарас Шевченко прочитає, то я скажу шоб він тобі дав , штука цікава
|
| |
|
|
| Aiva | Дата: Вівторок, 15.05.2007, 22:50 | Повідомлення # 8 |
 Лейтенант
| | Quote (Afterburner) | | but мені просто цікаво чи хтось знає про цей стиль | Я! Я знаю! Мне кажется, что это очень хороший стиль. Ну прямо очень хороший. Пожалуй. ЗЫ: а когда я хоть что-то прочитаю, то скажу наверняка...
|
| |
|
|
| Afterburner | Дата: Вівторок, 15.05.2007, 22:54 | Повідомлення # 9 |
 Майор
| Aiva, якшо ти так думаєш із моїх розповідей, то це очєнь харашо, але реально почитай
|
| |
|
|
| Amator | Дата: Вівторок, 15.05.2007, 23:05 | Повідомлення # 10 |
 Выпускник
| | Quote (Afterburner) | | тільки Тарас Шевченко прочитає, то я скажу шоб він тобі дав , | от і добренько)))
|
| |
|
|
| Aiva | Дата: Середа, 16.05.2007, 18:06 | Повідомлення # 11 |
 Лейтенант
| | Quote (Afterburner) | | але реально почитай | так я и собираюсь) после всех экзаменов, чтобы не отвлекаться ни на что)
|
| |
|
|
| Саблезубая_Белка | Дата: П`ятниця, 18.05.2007, 15:33 | Повідомлення # 12 |
 Принцесса готов
| Afterburner, это офигенный стиль, это стоит почитать, хотя местами бредовый......
Готы-объеденяйтесь!
|
| |
|
|
| aaaa | Дата: П`ятниця, 18.05.2007, 19:36 | Повідомлення # 13 |
|
Майор
| читала - таке собi...
Love yourself and all world will be in your hands