|
Березовий Жека
|
|
| Саблезубая_Белка | Дата: Середа, 11.07.2007, 22:20 | Повідомлення # 16 |
 Принцесса готов
Група: Форумщики
Статус: Не на сайте
| Дригало, скажи........иногда кажеться, что он готов разделить позитив на весь мир!
Готы-объеденяйтесь!
|
| |
|
|
| valo | Дата: Четвер, 12.07.2007, 14:26 | Повідомлення # 17 |
 Выпускник
| Саблезубая_Белка, або розділитися на весь світ... такі люди стануть у пригоді на будь-якому континенті
І тільки тих поважають мільйони, Хто поважає мільйони Я... Є тисячі доріг,мільйон вузьких стежинок, Є тисячі ланів,але один лиш мій... Ти знаєш, що ти - людина? Ти знаєш про це чи ні? Усмішка твоя - єдина, Мука твоя - єдина, Очі твої - одні. Сьогодні усе для тебе - Озера, гаї, степи. І жити спішити треба, Кохати спішити треба - Гляди ж не проспи! 
|
| |
|
|
| Slonik | Дата: Четвер, 12.07.2007, 17:20 | Повідомлення # 18 |
 Рядовой
| Женька классный! Боже он мне раньше безумно нравился, не верил что я сестра Семенючек, а я ему еще и названивала!Как мне не стыдно! Жень если просматриваешь это извини за мою назойливость и глупость, я была мелкая что поделаешь!
|
| |
|
|
| Саблезубая_Белка | Дата: П`ятниця, 13.07.2007, 13:48 | Повідомлення # 19 |
 Принцесса готов
| Slonik, праильно, те должно быть стыдно!!!!!!!!!!!!!!! а мне должно быть стыдно за то, что я его доставала в 6 классе?
Готы-объеденяйтесь!
|
| |
|
|
| valo | Дата: П`ятниця, 13.07.2007, 14:54 | Повідомлення # 20 |
 Выпускник
| Саблезубая_Белка, та його багато хто дістає й по сьогодні так що не бери близько до серця...
І тільки тих поважають мільйони, Хто поважає мільйони Я... Є тисячі доріг,мільйон вузьких стежинок, Є тисячі ланів,але один лиш мій... Ти знаєш, що ти - людина? Ти знаєш про це чи ні? Усмішка твоя - єдина, Мука твоя - єдина, Очі твої - одні. Сьогодні усе для тебе - Озера, гаї, степи. І жити спішити треба, Кохати спішити треба - Гляди ж не проспи! 
|
| |
|
|