|
Лучший авик
|
|
|
|
|
|
|
| Дригало | Дата: Четвер, 12.07.2007, 22:08 | Повідомлення # 17 |
 Майор
Група: Модераторы
Статус: Не на сайте
| Quote (Filin) У Дригало, потому что самый патротичный) Я ж патриот!!!Вива Украина!Вива Динамо!
Отдаваясь, женщина воображает,что дала вечность, а мужчина думает,что получил минуту удовольствия Нет вернее средства разжечь в другом страсть, чем самому сохранять холод Мужчина всегда хочет быть первой любовью женщины, а ей хотелось бы стать последней любовью мужчины Красивая женщина-рай для глаз, ад для души, чистилище для кармана Если хотите узнать о нестатках женщины, похвалите её перед подругами 
|
| |
|
|
| valo | Дата: Четвер, 12.07.2007, 22:18 | Повідомлення # 18 |
 Выпускник
Група: Форумщики
| Дригало, ха,це ж я тобі підмутив цю аву,брателло
І тільки тих поважають мільйони, Хто поважає мільйони Я... Є тисячі доріг,мільйон вузьких стежинок, Є тисячі ланів,але один лиш мій... Ти знаєш, що ти - людина? Ти знаєш про це чи ні? Усмішка твоя - єдина, Мука твоя - єдина, Очі твої - одні. Сьогодні усе для тебе - Озера, гаї, степи. І жити спішити треба, Кохати спішити треба - Гляди ж не проспи! 
|
| |
|
|
| Саблезубая_Белка | Дата: П`ятниця, 13.07.2007, 13:52 | Повідомлення # 19 |
 Принцесса готов
| не, моя ава самая самая
Готы-объеденяйтесь!
|
| |
|
|
| valo | Дата: П`ятниця, 13.07.2007, 14:42 | Повідомлення # 20 |
 Выпускник
| Саблезубая_Белка, як же ми любимо себе
І тільки тих поважають мільйони, Хто поважає мільйони Я... Є тисячі доріг,мільйон вузьких стежинок, Є тисячі ланів,але один лиш мій... Ти знаєш, що ти - людина? Ти знаєш про це чи ні? Усмішка твоя - єдина, Мука твоя - єдина, Очі твої - одні. Сьогодні усе для тебе - Озера, гаї, степи. І жити спішити треба, Кохати спішити треба - Гляди ж не проспи! 
|
| |
|
|
|
|
| valo | Дата: П`ятниця, 13.07.2007, 15:09 | Повідомлення # 22 |
 Выпускник
| Maksimka, бачу,ти повний шизік...може,звернишся до лікаря? диви,щоб від своїх коментарів ти не забанився випадково назавжди....
|
| |
|
|
|
|
| valo | Дата: П`ятниця, 13.07.2007, 23:23 | Повідомлення # 24 |
 Выпускник
| Murray, ,тоді навчи своїх друзів слідкувати за собою!
|
| |
|
|
| lig | Дата: Неділя, 15.07.2007, 15:43 | Повідомлення # 25 |
|
Майор
| Я ВЕРНУЛАСЬ!!!!!
ПРИВЕТ!!!!!!Я РАДА ВАС ВИДЕТЬ!!!!Я ВЕРНУЛАСЬ:)))
|
| |
|
|
| aaaa | Дата: Неділя, 15.07.2007, 20:07 | Повідомлення # 26 |
|
Майор
| маловато кандидатов что-то...
Love yourself and all world will be in your hands
|
| |
|
|
| HEADHUNTER | Дата: Субота, 21.07.2007, 10:43 | Повідомлення # 27 |
 Рядовой
| А че мой авик тоже не плохой!!!!!
Этот мир полон дерьма,но мы должны учится в нем выживать.
|
| |
|
|
|
|