|
Саня Харлан
|
|
|
|
| Колюня | Дата: П`ятниця, 15.06.2007, 10:02 | Повідомлення # 122 |
|
Выпускник
Група: Форумщики
Статус: Не на сайте
| Всё піздец отматали історію Зливай воду,глуши мотор приїхали. Залишилось лише 2 Да ще два раза попиздіть і на цьому покінчимо
|
| |
|
|
| valo | Дата: П`ятниця, 15.06.2007, 15:20 | Повідомлення # 123 |
 Выпускник
| Колюня, Красава! Стільки всього і не по темі І з помилками
І тільки тих поважають мільйони, Хто поважає мільйони Я... Є тисячі доріг,мільйон вузьких стежинок, Є тисячі ланів,але один лиш мій... Ти знаєш, що ти - людина? Ти знаєш про це чи ні? Усмішка твоя - єдина, Мука твоя - єдина, Очі твої - одні. Сьогодні усе для тебе - Озера, гаї, степи. І жити спішити треба, Кохати спішити треба - Гляди ж не проспи! 
|
| |
|
|
| FreddyZloy | Дата: Понеділок, 18.06.2007, 13:19 | Повідомлення # 124 |
 Выпускник
| Да, Коля, как обычно РУЛИТ (только не всегда в нужном направлении)
Мы-умы, а вы-увы :)
|
| |
|
|
| Колюня | Дата: Середа, 20.06.2007, 10:08 | Повідомлення # 125 |
|
Выпускник
| Все по темі не вмієте читати-ідіть у перший клас,там вас навчать Хоча ні Пушкін такий дуб що йому нічого не допоможе!
|
| |
|
|
|
|
| valo | Дата: Четвер, 12.07.2007, 22:17 | Повідомлення # 127 |
 Выпускник
| Maksimka, а ти мене... хоча я не знаю,хто ти. але твої слова показують тебе не з кращого боку.
І тільки тих поважають мільйони, Хто поважає мільйони Я... Є тисячі доріг,мільйон вузьких стежинок, Є тисячі ланів,але один лиш мій... Ти знаєш, що ти - людина? Ти знаєш про це чи ні? Усмішка твоя - єдина, Мука твоя - єдина, Очі твої - одні. Сьогодні усе для тебе - Озера, гаї, степи. І жити спішити треба, Кохати спішити треба - Гляди ж не проспи! 
|
| |
|
|