|
Наврузов Федор
| |
| FreddyZloy | Дата: П`ятниця, 25.05.2007, 13:58 | Повідомлення # 46 |
 Выпускник
Група: Форумщики
Статус: Не на сайте
| У меня сегодня утром был университет... А ты чего дома сидишь? :D
Мы-умы, а вы-увы :)
Повідомлення відредагував FreddyZloy - П`ятниця, 25.05.2007, 13:58 |
| |
|
|
| Bambucha | Дата: П`ятниця, 25.05.2007, 13:59 | Повідомлення # 47 |
|
Выпускник
| FreddyZloy, я была в школе, но сейчас уезжаю ы поликлинику. Меня отпустили!!! Нам сказали оценки по тестированию!!!! Ты знаешь???
|
| |
|
|
| FreddyZloy | Дата: П`ятниця, 25.05.2007, 14:04 | Повідомлення # 48 |
 Выпускник
| Конечно знаю ))
|
| |
|
|
| Amator | Дата: П`ятниця, 25.05.2007, 14:57 | Повідомлення # 49 |
 Выпускник
Група: Модераторы
| | Quote (Bambucha) | | оценки по тестированию!!!! | ага, могу поспорить, что у Феди гдето 11, или 12, не меньше...
Эпидемия Кто любовь потерял – превращается в лёд, Кто её отыскал – никогда не умрёт… Король и Шут Мой мир огромен, а я так скромен, вся жизнь спектакль, я в ней актёр, актёр-лицидей, добряк и злодей, не ради людей, а ради искусства… Ария Я свободен от любви от вражды и от молвы, от предсказанной судьбы и от земных оков, от зла и от добра, в моей душе нет больше места для тебя! http://mymusic.pp.net.ua/ 
|
| |
|
|
| Анна-Мария | Дата: П`ятниця, 25.05.2007, 22:16 | Повідомлення # 50 |
 Выпускник
| Федька может все!!!! А если нет, смотри пункт первый!
Жизнь - это школа, но спешить с её окончание не следует.
|
| |
|
|
| valo | Дата: Понеділок, 28.05.2007, 23:05 | Повідомлення # 51 |
 Выпускник
| FreddyZloy, Знаєш, Федя, без образ, але іноді просто нудить від твого егоїзму та самолюбства. некрасиво ти вчинив. У чому твоя "нелиповість"? Вважай,що ти образив та кинув тінь на своїх однокласників та просто друзів. Гадаєш мені, як одному з "тих медалістів" приємно читати таке? Повір мені, якщо треба, я легко можу помірятися силами у досягнутому з тобою. Але я чомусь не займаюсь самопіаром. Я не кричу, що я поки що ЄДИНИЙ учень гімназії, якому підкорилось перше місце міської олімпіади. Це не головне. Наші справи характеризують нас. Живи сьогоднішнім днем. Спустись на землю. Сподіваюсь, сьогоднішній вальс під дощем трішки охолоне твій яскраво виражений індивідуалізм. Я був відвертим.
І тільки тих поважають мільйони, Хто поважає мільйони Я... Є тисячі доріг,мільйон вузьких стежинок, Є тисячі ланів,але один лиш мій... Ти знаєш, що ти - людина? Ти знаєш про це чи ні? Усмішка твоя - єдина, Мука твоя - єдина, Очі твої - одні. Сьогодні усе для тебе - Озера, гаї, степи. І жити спішити треба, Кохати спішити треба - Гляди ж не проспи! 
|
| |
|
|
| FreddyZloy | Дата: Вівторок, 29.05.2007, 10:36 | Повідомлення # 52 |
 Выпускник
| Если ты имеешь ввиду олимпиаду по истории, то при том, кто составлял вопросы, это и неудивительно :D А про медалистов - ты знаешь, что это правда... (Кто-то даже боялся, что не будет лучшим в 8-г классе, когда я туда перешел ) Не принимай близко к сердцу - все це "від біса"
Повідомлення відредагував FreddyZloy - Вівторок, 29.05.2007, 10:37 |
| |
|
|
| valo | Дата: Вівторок, 29.05.2007, 19:45 | Повідомлення # 53 |
 Выпускник
| FreddyZloy, Я бачу, що проблема багато говорити і без фактів трішки зачіпила й тебе. Доводжу до твого відома, що на міську олімпіаду всі завдання складаються ун. Грінченка. Л.М. складає завдання на МАН. Ось так Щодо 8-Г : я ніколи не боявся суперництва. Воно мене навіть забавляє При зустрічі можу процитувати тобі Черчілля щодо цього. Не будь таким самовпевненим щодо медалі. Дам пораду: старайся всі свої питання та проблеми вирішувати самостійно :D. До речі, не скажеш, хто складав завдання на ЗО з математики? Не бери близько до серця, я з повагою та щирістю до тебе. Все по фактах.
І тільки тих поважають мільйони, Хто поважає мільйони Я... Є тисячі доріг,мільйон вузьких стежинок, Є тисячі ланів,але один лиш мій... Ти знаєш, що ти - людина? Ти знаєш про це чи ні? Усмішка твоя - єдина, Мука твоя - єдина, Очі твої - одні. Сьогодні усе для тебе - Озера, гаї, степи. І жити спішити треба, Кохати спішити треба - Гляди ж не проспи! 
|
| |
|
|
| FreddyZloy | Дата: Середа, 30.05.2007, 12:54 | Повідомлення # 54 |
 Выпускник
| А я и не знаю, кто их составлял ))) А про первое место, то у меня в городе они тоже есть - вспомни Все, "проблема" между 2 друзьями исчерпана...
|
| |
|
|
| valo | Дата: Середа, 30.05.2007, 16:10 | Повідомлення # 55 |
 Выпускник
| FreddyZloy, кщо чесно, то не пригадую Але добре. Мир, дружба, травень!!!
|
| |
|
|
| Саблезубая_Белка | Дата: Середа, 30.05.2007, 17:51 | Повідомлення # 56 |
 Принцесса готов
| FreddyZloy, не смей на Валика наезжать!!!!!!он всё честно заслужил!
Готы-объеденяйтесь!
|
| |
|
|
| Bambucha | Дата: Середа, 30.05.2007, 18:10 | Повідомлення # 57 |
|
Выпускник
| FreddyZloy, да.... А раньше я тебя уважала....
|
| |
|
|
| FreddyZloy | Дата: Четвер, 31.05.2007, 11:57 | Повідомлення # 58 |
 Выпускник
| Мне, честно сказать, все равно... Но и я тоже "всё честно заслужил". И я тоже был рад за Валика, что он написал Укр.мову на 12 - так держать
|
| |
|
|
| valo | Дата: П`ятниця, 01.06.2007, 22:48 | Повідомлення # 59 |
 Выпускник
| FreddyZloy, Дякую за підтримку До речі, очікував від тебе такого ж результату з математики...
|
| |
|
|
| Bambucha | Дата: П`ятниця, 01.06.2007, 23:53 | Повідомлення # 60 |
|
Выпускник
| FreddyZloy, та я повністю згодна, що ти все заслужив. Ти молодець! Кращого за тебе, звісно, не має. Але ти так про себе пишеш, наче, тобі потрібно не медаль вручити, а пам"ятник золотий в дворі гімназії поставити.
|
| |
|
|
|