|
Кого б з випускників ви б хотіли залишити в гімназії і чому?
| |
| hoolboy | Дата: П`ятниця, 01.06.2007, 22:48 | Повідомлення # 31 |
|
Выпускник
Група: Модераторы
Статус: Не на сайте
| я бы хотел свой весь 11-а оставить!
Эх, Динамо - жемчужина футбола, Эх, Динамо - не можешь жить без гола, Эх, Динамо - играй любимый клуб, Играй, моё Динамо, а кубки к нам придут! И снова гол-гол, Киев, гол-гол! Гол-гол, Киев, гол-гол! Моя ася 246-603-217 Мой мобильный 8093 822 82 92
|
| |
|
|
| Amator | Дата: Субота, 02.06.2007, 00:57 | Повідомлення # 32 |
 Выпускник
| | Quote ($axarock) | | не представляю следующий год без вас... | так ведь на наше место придёт ( надеюсь ) достойная замена))) хотя врядли ктото сможет сровнится с нами)
Эпидемия Кто любовь потерял – превращается в лёд, Кто её отыскал – никогда не умрёт… Король и Шут Мой мир огромен, а я так скромен, вся жизнь спектакль, я в ней актёр, актёр-лицидей, добряк и злодей, не ради людей, а ради искусства… Ария Я свободен от любви от вражды и от молвы, от предсказанной судьбы и от земных оков, от зла и от добра, в моей душе нет больше места для тебя! http://mymusic.pp.net.ua/ 
|
| |
|
|
| Анна-Мария | Дата: Субота, 02.06.2007, 09:45 | Повідомлення # 33 |
 Выпускник
Група: Форумщики
| Достойная замена - это хорошо, но остатся все равно хочется....
Жизнь - это школа, но спешить с её окончание не следует.
|
| |
|
|
| hoolboy | Дата: Субота, 02.06.2007, 09:50 | Повідомлення # 34 |
|
Выпускник
| да мне хочется на уроке с Дмитрия погнать!Поржать с того что он за урок говорит около 150 раз слово да!
Эх, Динамо - жемчужина футбола, Эх, Динамо - не можешь жить без гола, Эх, Динамо - играй любимый клуб, Играй, моё Динамо, а кубки к нам придут! И снова гол-гол, Киев, гол-гол! Гол-гол, Киев, гол-гол! Моя ася 246-603-217 Мой мобильный 8093 822 82 92
|
| |
|
|
| valo | Дата: Неділя, 03.06.2007, 19:54 | Повідомлення # 35 |
 Выпускник
| А все-таки. Давайте більш конкретики. Кого і за що б ви хотіли залишити. Творчість вітається
І тільки тих поважають мільйони, Хто поважає мільйони Я... Є тисячі доріг,мільйон вузьких стежинок, Є тисячі ланів,але один лиш мій... Ти знаєш, що ти - людина? Ти знаєш про це чи ні? Усмішка твоя - єдина, Мука твоя - єдина, Очі твої - одні. Сьогодні усе для тебе - Озера, гаї, степи. І жити спішити треба, Кохати спішити треба - Гляди ж не проспи! 
|
| |
|
|
| Сонечко | Дата: Понеділок, 04.06.2007, 08:24 | Повідомлення # 36 |
|
Лейтенант
| Я залишила тебе VALO!!ЯК ЖЕ ЛЕНА БЕЗ ТЕБЕ???? ВИ ДІЙСНО ДУЖЕ ДУЖЕ ГАРНА ПАРА!ЗАЛИШАЙСЯ! ПЕРЕВОДСЯ ЩЕ РАЗ В 10 КЛАС!  Добавлено (04.06.2007, 08:24) --------------------------------------------- ТАКОЖ Я ЗАЛИШИЛА САНЮ ХАРЛАНА (ПІДНІМАЄ МЕНІ НАСТРІЙ ПОСТІЙНО),ЖЕНЮ КЛИМЕНКО (НЕЗНАЮ ЧОМУ) І.....ВСІХ ІНШИХ ТАКОЖ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
C:\Documents and Settings\vasya\Рабочий стол\f_21x1.jpg
|
| |
|
|
| Leksa | Дата: Понеділок, 04.06.2007, 11:45 | Повідомлення # 37 |
 Майор
| если конкретизировать......то эт тяжелее.Ведь вы как одно целое яркие,веселые и просто классные
|
| |
|
|
| Невістулька | Дата: Понеділок, 04.06.2007, 12:57 | Повідомлення # 38 |
|
Лейтенант
| Leksa, я с тобой согласна. Сложно будет даже без тех, кто действовал на нервы! P.S: без них особенно!!!!
|
| |
|
|
| Leksa | Дата: Понеділок, 04.06.2007, 13:18 | Повідомлення # 39 |
 Майор
| Невістулька, ага! терь не будет на ком срываться и не будет тех кто настроение поднимает!
|
| |
|
|
| valo | Дата: Понеділок, 04.06.2007, 14:55 | Повідомлення # 40 |
 Выпускник
| Сонечко, А нащо ще розповідати всій школі про мене з Лєною? Стосунки ж то між нами двома як-не-як...
І тільки тих поважають мільйони, Хто поважає мільйони Я... Є тисячі доріг,мільйон вузьких стежинок, Є тисячі ланів,але один лиш мій... Ти знаєш, що ти - людина? Ти знаєш про це чи ні? Усмішка твоя - єдина, Мука твоя - єдина, Очі твої - одні. Сьогодні усе для тебе - Озера, гаї, степи. І жити спішити треба, Кохати спішити треба - Гляди ж не проспи! 
|
| |
|
|
| Leksa | Дата: Понеділок, 04.06.2007, 15:03 | Повідомлення # 41 |
 Майор
| valo,
|
| |
|
|
| valo | Дата: Понеділок, 04.06.2007, 15:22 | Повідомлення # 42 |
 Выпускник
| Давайте не будемо відходити від теми, а то декого починає заносити не в ті степи Продовжуємо опитування...
|
| |
|
|
| LadyDi | Дата: Понеділок, 04.06.2007, 17:04 | Повідомлення # 43 |
 Подполковник
| Невістулька, а я здогадуюся, кого ти б хотіла залишити))) Буду сумувати за моїм любим 11-Б.Тільки не за шуткіним, бо він мене вже дістав.Придумав собі, що я йому щось зробила, тепер ходить дістає.Жах. Маю надію, що ви будете приходити до школи.чого це я перейшла на українску мову?!а, тільки що готувалася до екзамену з цього предмету. І трохи не по темі: Вало, ти вчиш хорватську мову?
Кожен випадковий погляд Зачіпає дивні струни, Коли я з тобою поряд Тіло пробиває струмом Шепочу слова кохання Ледве чутно, тихо-тихо, Адже ти мої зізнання ВСЕ ОДНО ЗУСТРІНЕШ СМІХОМ! АЛЕ МОВ СОЛОДКИЙ ГРІХ ТВОЇ ГУБИ, ТВОЇ ОЧІ, ЗАЛИШИТИСЯ БЕЗ НИХ Я НЕ МОЖУ І НЕ ХОЧУ!
|
| |
|
|
| Саблезубая_Белка | Дата: Понеділок, 04.06.2007, 18:26 | Повідомлення # 44 |
 Принцесса готов
| valo, не скромничай!!!!!!!!!!!!!!полейбой..........
Готы-объеденяйтесь!
|
| |
|
|
| Сонечко | Дата: Понеділок, 04.06.2007, 21:33 | Повідомлення # 45 |
|
Лейтенант
| VALO!!!МЕНІ ЗДАЄТЬСЯ ЩО ПРО ВАС ВЖЕ ВСІ ЗНАЮТЬ!!!ВИ ДІЙСНО ДУЖЕ ПІДХОДИТЕ ОДИН ОДНОМУ!!! А НАПИСАЛА Я ТАК ТОМУ ЩО МЕНІ ДУЖЕ ЖАЛКО ЛЄНУ НЕ БУДУ ГОВОРИТИ ЧОМУ АЛЕ НА ЦЕ Є ПРИЧИНИ,ПОВІР! ЛЄНА ДУЖЕ КЛАСНА!!!! ВИБАЧ ЩО НЕ ПО ТЕМІ,АЛЕ ЗАХОТІЛОСЬ ТОБІ ВІДПОВІСТИ.....
C:\Documents and Settings\vasya\Рабочий стол\f_21x1.jpg
|
| |
|
|
|