|
Кого б з випускників ви б хотіли залишити в гімназії і чому?
|
|
| CANDY | Дата: Понеділок, 04.06.2007, 23:36 | Повідомлення # 46 |
 Сержант
Група: Форумщики
Статус: Не на сайте
| ВЫ ВСЕ ПРОСТО ЛАПОЧКИ! И НИКОГО НЕ ХОЧЕТСЯ ОТПУСКАТЬ! НЕ ЗАБЫВАЙТЕ СЛАВЯНКУ!
ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ!
|
| |
|
|
| valo | Дата: Понеділок, 04.06.2007, 23:54 | Повідомлення # 47 |
 Выпускник
| LadyDi, Я не вчу хорватську, але у мене просто чудові дружні стосунки з Анною Валеріївною, яку я просто обожнюю! Я вивчаю болгарську мову, і я також обожнюю Віру Іванівну!Вона сонечко! Мені їх не вистачатиме Ось такий я... Сонечко, Тепер я знаю головного інформатора школи
І тільки тих поважають мільйони, Хто поважає мільйони Я... Є тисячі доріг,мільйон вузьких стежинок, Є тисячі ланів,але один лиш мій... Ти знаєш, що ти - людина? Ти знаєш про це чи ні? Усмішка твоя - єдина, Мука твоя - єдина, Очі твої - одні. Сьогодні усе для тебе - Озера, гаї, степи. І жити спішити треба, Кохати спішити треба - Гляди ж не проспи! 
|
| |
|
|
| Невістулька | Дата: Вівторок, 05.06.2007, 00:04 | Повідомлення # 48 |
|
Лейтенант
| valo, нам тебе також не вистачатиме!!!! Приходь до нас!!!
|
| |
|
|
| valo | Дата: Вівторок, 05.06.2007, 00:15 | Повідомлення # 49 |
 Выпускник
| Обіцяю, що мене ви швидко не здихаєтеся Тим паче, що в мене у 8-у класі навчається брателло, а через 3роки я поведу до 1-го класу ще одного Ось так
І тільки тих поважають мільйони, Хто поважає мільйони Я... Є тисячі доріг,мільйон вузьких стежинок, Є тисячі ланів,але один лиш мій... Ти знаєш, що ти - людина? Ти знаєш про це чи ні? Усмішка твоя - єдина, Мука твоя - єдина, Очі твої - одні. Сьогодні усе для тебе - Озера, гаї, степи. І жити спішити треба, Кохати спішити треба - Гляди ж не проспи! 
|
| |
|
|
| Leksa | Дата: Вівторок, 05.06.2007, 09:28 | Повідомлення # 50 |
 Майор
| valo, будем щиро раді бачити тебе в гімназії!
|
| |
|
|
| Невістулька | Дата: Вівторок, 05.06.2007, 11:15 | Повідомлення # 51 |
|
Лейтенант
| valo, ви завжди тільки обіцяєте!!!! Спробуйте тільки не приходити!
|
| |
|
|
| FLOWER | Дата: Вівторок, 05.06.2007, 12:51 | Повідомлення # 52 |
 Подполковник
| 11-а-лучши й!
Ночь придает блеск звездам и женщинам
|
| |
|
|
| Саблезубая_Белка | Дата: Вівторок, 05.06.2007, 16:55 | Повідомлення # 53 |
 Принцесса готов
| я тоже буду приходиьт. в школе нужен пример настоящей готики........я ещё вернусь*могильный смех-а-ха ха*
Готы-объеденяйтесь!
|
| |
|
|
| FreddyZloy | Дата: Вівторок, 12.06.2007, 13:22 | Повідомлення # 54 |
 Выпускник
| Нам с Lady R тоже не охота уходить из гимназии,- но ничего, МЫ еще успеем вас достать своими визитами в родные стены
Мы-умы, а вы-увы :)
Повідомлення відредагував FreddyZloy - Вівторок, 12.06.2007, 13:22 |
| |
|
|
| valo | Дата: Середа, 13.06.2007, 15:10 | Повідомлення # 55 |
 Выпускник
| А я з Харланіто ще встигну всіх дістати і на концертах Обіцяємо зробити капутсняк після випуску
|
| |
|
|
| Tycoon | Дата: Неділя, 17.06.2007, 20:32 | Повідомлення # 56 |
 я опасное психически неуравновешанное сушество
Група: Модераторы
| не надо уходить...не хочу.я сейчас буду биться в истерике..я серьъезно...мы всех вас любим,вы такие яркие,веселые,заводные.вы лучшие.я, конечно , понимаю,что чему быть,того не миновать,но это ж не честно..Я ВАС ЛЮБЛЮ!!!!!!!!!!!!!!
Если тебе когда-нибудь захочется найти такого человека, который сможет одолеть любую, даже самую тяжелую беду и сделать тебя счастливым, когда этого не может больше никто: ты просто посмотри в зеркало и скажи: "Привет!"
|
| |
|
|
| valo | Дата: Неділя, 17.06.2007, 22:37 | Повідомлення # 57 |
 Выпускник
| Tycoon, не треба вже доходити до такого. розслабся... подумай про приємне... обіцяю,що ми будемо якнайчастіше приходити на шкільні дискотеки... побісимося там з вами
|
| |
|
|
| SnowGirl | Дата: Неділя, 17.06.2007, 23:25 | Повідомлення # 58 |
 Подполковник
Група: Модераторы
| Quote (FLOWER) 11-а-лучши й! да!особый привет Вове Савчуку и братам-Гулакам...
[/url]
|
| |
|
|
| rubka | Дата: Середа, 20.06.2007, 14:43 | Повідомлення # 59 |
|
Група: Видалені
| коли я 2 роки тому прийшла до гімназії,то ще не знала,як важко буде розлучатися із цими вже такими рідними для мене стінами... Ніколи не забуду жодного дня,проведеного у цій школі,[size=11][color=blue]найкращій у світі!!![size=9][color=purple]Тому хотілося б сказати всім.хто восени знову почує дзвоник на урок,-[size=11][color=red]цінуйте кожну мить,кожен урок,насолоджуйтесь кожним днем!!!
|
| |
|
|
| FreddyZloy | Дата: Середа, 20.06.2007, 14:47 | Повідомлення # 60 |
 Выпускник
| Именно, Настя!
Мы-умы, а вы-увы :)
|
| |