|
Ребят...а мистер гимназии кто тогда??????
|
|
| valo | Дата: Вівторок, 10.07.2007, 23:55 | Повідомлення # 46 |
 Выпускник
Група: Форумщики
Статус: Не на сайте
| Tycoon, ходив лише на біологію й на історію КМА. і тобі обов'язково раджу. відвідував інтенсив з історії. займався математикою,укр.мовою та англ з репетиторами. насичений графік. але самий оптимальний=) до речі,інформація містить пізнавальний характер. так що ніякого флуду це майже реклама...
І тільки тих поважають мільйони, Хто поважає мільйони Я... Є тисячі доріг,мільйон вузьких стежинок, Є тисячі ланів,але один лиш мій... Ти знаєш, що ти - людина? Ти знаєш про це чи ні? Усмішка твоя - єдина, Мука твоя - єдина, Очі твої - одні. Сьогодні усе для тебе - Озера, гаї, степи. І жити спішити треба, Кохати спішити треба - Гляди ж не проспи! 
Повідомлення відредагував valo - Вівторок, 10.07.2007, 23:57 |
| |
|
|
| Tycoon | Дата: Середа, 11.07.2007, 09:26 | Повідомлення # 47 |
 я опасное психически неуравновешанное сушество
Група: Модераторы
| ще одне запитання і закриваю тут тему про Могилянку-тести доступні зичайним учням чи було багато якихось особливих,може такий матеріал,що повторювали на курсах?мені казав знайомий з Могилянки,що історіюКМА можна вивчити і вдома по книжці.але якщо ти кажеш,що краще ходити-то може насправді так краще..
Если тебе когда-нибудь захочется найти такого человека, который сможет одолеть любую, даже самую тяжелую беду и сделать тебя счастливым, когда этого не может больше никто: ты просто посмотри в зеркало и скажи: "Привет!"
|
| |
|
|
| valo | Дата: Середа, 11.07.2007, 13:01 | Повідомлення # 48 |
 Выпускник
| Tycoon, тести там дуже специфічні,тому раджу ходити на курси,а вдома підучувати... укр мова там незвичайна,не такі тести,як скрізь.дєрзай!!!
І тільки тих поважають мільйони, Хто поважає мільйони Я... Є тисячі доріг,мільйон вузьких стежинок, Є тисячі ланів,але один лиш мій... Ти знаєш, що ти - людина? Ти знаєш про це чи ні? Усмішка твоя - єдина, Мука твоя - єдина, Очі твої - одні. Сьогодні усе для тебе - Озера, гаї, степи. І жити спішити треба, Кохати спішити треба - Гляди ж не проспи! 
|
| |
|
|
| Tycoon | Дата: Середа, 11.07.2007, 14:03 | Повідомлення # 49 |
| valo, дякую.буту старатися!
Если тебе когда-нибудь захочется найти такого человека, который сможет одолеть любую, даже самую тяжелую беду и сделать тебя счастливым, когда этого не может больше никто: ты просто посмотри в зеркало и скажи: "Привет!"
|
| |
|
|
| valo | Дата: Четвер, 12.07.2007, 22:35 | Повідомлення # 50 |
 Выпускник
| так про що взагалі була ця тема? про всяк випадок моє фото
|
| |
|
|
| Honey | Дата: Четвер, 12.07.2007, 22:37 | Повідомлення # 51 |
 Майор
| Класна сукня у Богомол Євгенії)передай їй
А ты сегодня улыбался?:)
|
| |
|
|
| Tycoon | Дата: П`ятниця, 13.07.2007, 13:41 | Повідомлення # 52 |
| valo,по ідеї повинна була бути про містера гімназії.спочатку ми пропонували тебе на цю посаду,а потім пішов флуд про навчання в КМА
|
| |
|
|
| valo | Дата: Вівторок, 24.07.2007, 00:17 | Повідомлення # 53 |
 Выпускник
| Tycoon, ну так продовжуємо тему про претендентів?пропозиції ще будуть?  Добавлено (24.07.2007, 00:17) --------------------------------------------- ліс рук... невже всі засмагають зараз десь на морях?...
|
| |
|
|