|
Євроклуб
| |
| valo | Дата: Середа, 09.05.2007, 23:15 | Повідомлення # 1 |
 Выпускник
Група: Форумщики
Статус: Не на сайте
| У гімназії вже другий рік поспіль працює Євроклуб. цікаво було б взнати ваші думки, пропозиції, почути критику. до речі, 18 травня ми святкуватимемо День Європи в гімназії! Запрошуються ВСІ!!!!!!!Подробніше ви взнаєте у школі
І тільки тих поважають мільйони, Хто поважає мільйони Я... Є тисячі доріг,мільйон вузьких стежинок, Є тисячі ланів,але один лиш мій... Ти знаєш, що ти - людина? Ти знаєш про це чи ні? Усмішка твоя - єдина, Мука твоя - єдина, Очі твої - одні. Сьогодні усе для тебе - Озера, гаї, степи. І жити спішити треба, Кохати спішити треба - Гляди ж не проспи! 
|
| |
|
|
| Питбуль | Дата: Четвер, 10.05.2007, 00:20 | Повідомлення # 2 |
|
Вынускник
| Самая класная штука, узнал много нового, открыл для себя Европу, класно проважу время!
ПсихоЛирические сюжеты, уличные саги, стегающие телеги, пища для всех наших людей и яд для фальшивых MCs, рифмы, рожденные в дыму и пуленепробиваемое настроение - всё это внутри и снаружи.
|
| |
|
|
| Drrozzdik | Дата: Вівторок, 29.05.2007, 22:44 | Повідомлення # 3 |
 Лейтенант
Група: Модераторы
| А що треба щоб туди поступити ??? Що там *витворяють* ?
* волнистые попугайчики имеют плохую ориентацию, т.к. часто они бывают голубые!!!Но Дроздики все равно рулят !!!! Ось так !!! це мій сайт заходьте привітаю вас буду радий вам )))
|
| |
|
|
| B@yuRon | Дата: Вівторок, 29.05.2007, 23:15 | Повідомлення # 4 |
|
Сержант
| Ні чого там не витворяють,але давай спробуємо з 10 класу. valo, все це через вас на мене вплинув слайд-показ
|
| |
|
|
| valo | Дата: П`ятниця, 01.06.2007, 23:33 | Повідомлення # 5 |
 Выпускник
| B@yuRon, Drrozzdik, По приїзду Лебедєва обов'язково передам йому інформацію щодо нових новобранців Раді будемо бачити вас у наших лавах Але вже, на жаль, без мене
І тільки тих поважають мільйони, Хто поважає мільйони Я... Є тисячі доріг,мільйон вузьких стежинок, Є тисячі ланів,але один лиш мій... Ти знаєш, що ти - людина? Ти знаєш про це чи ні? Усмішка твоя - єдина, Мука твоя - єдина, Очі твої - одні. Сьогодні усе для тебе - Озера, гаї, степи. І жити спішити треба, Кохати спішити треба - Гляди ж не проспи! 
|
| |
|
|
| B@yuRon | Дата: П`ятниця, 01.06.2007, 23:37 | Повідомлення # 6 |
|
Сержант
| Ми спробуємо гідно витримати не легку місію... АЛЕ,НА ЖАЛЬ,ВЖЕ БЕЗ ТЕБЕ!!!!
|
| |
|
|
| Drrozzdik | Дата: Субота, 02.06.2007, 13:52 | Повідомлення # 7 |
 Лейтенант
| valo, Ти будеш до нас приходити ? як же без тебе ? ми будемо плакати ...
* волнистые попугайчики имеют плохую ориентацию, т.к. часто они бывают голубые!!!Но Дроздики все равно рулят !!!! Ось так !!! це мій сайт заходьте привітаю вас буду радий вам )))
|
| |
|
|
| valo | Дата: Субота, 02.06.2007, 21:43 | Повідомлення # 8 |
 Выпускник
| Буду не тільки приходити. Ви зачекайте трішки Але це поки секрет
|
| |
|
|
| B@yuRon | Дата: Субота, 02.06.2007, 21:47 | Повідомлення # 9 |
|
Сержант
| :D ТИ навмисно нас заінтригував ,але добре трішки ми можемо зачекати.Скажи скільки?Адже нам теж цікаво,можливо ти станеш новим нашим вчителем :D :Dми псуємо нерви надзвичайно швидко :D Це жарт
Повідомлення відредагував B@yuRon - Субота, 02.06.2007, 21:47 |
| |
|
|
| Drrozzdik | Дата: Неділя, 03.06.2007, 16:31 | Повідомлення # 10 |
 Лейтенант
| valo, ого це мабуть буде классно ну що ж чекаємо
|
| |
|
| |
|
| M@L@Я | Дата: Неділя, 10.06.2007, 16:57 | Повідомлення # 12 |
 Полковник
| Це точно!!!!!
Не трать время на человека, который не стремиться провести его с тобой. Не плачь, потому что это закончилось. Улыбнись, потому что это было.
|
| |
|
|
| valo | Дата: П`ятниця, 15.06.2007, 13:53 | Повідомлення # 13 |
 Выпускник
| А чому відразу всі думають про вчителювання? Гімназія- це ж і творчість...
|
| |
|
| |
|
| valo | Дата: Неділя, 08.07.2007, 15:27 | Повідомлення # 15 |
 Выпускник
| SpeedKrolik, я пишу,тому що я розмовляю укр.мовою. а ти просто шовінюга,щось не подобається-згрібай речі і на поїзд "Київ-Москва". Слава Богу,він ходить декілька разів на день. Або можеш літаком,якщо не можеш без комфорту. Ти живеш в Україні,тож поважай її
|
| |
|
|
|