|
Наш випускний...
| |
| Bambucha | Дата: Понеділок, 16.07.2007, 22:20 | Повідомлення # 91 |
|
Выпускник
Група: Форумщики
Статус: Не на сайте
| deathzone, Саблезубая_Белка, я вже бачила відео і мені сподобалося. Там стільки спогадів!!! Уявляєте, я пропустила за рік десь 5 днів навчання.... і звісно в одні із цих днів знімали наші уроки!!! Тому мене на половині з них взагалі немає! Капець!!! Якби хоч причина нормальна була, щоб дома залишатись! Знаєте, в певні хвилини щось здається таким важливим, а проходить час і соромно й противно згадувати. Саблезубая_Белка, і якщо ти все ще сумуєш, то знай, що скоро вийде сонечко!!! І надає всім лосям по рогах (це я образно)
|
| |
|
|
| valo | Дата: Понеділок, 16.07.2007, 23:16 | Повідомлення # 92 |
 Выпускник
| Саблезубая_Белка, та в неї все в такому дусі... ПЕЧАЛЬ, і хто це вас повчає?.. якщо ви про мене,то я просто висловлюю свою думку. а відео місцями дуже навіть непогане... але місцями... хоча навчання не було в мене таким в гімназії... не знаю як в інших...
І тільки тих поважають мільйони, Хто поважає мільйони Я... Є тисячі доріг,мільйон вузьких стежинок, Є тисячі ланів,але один лиш мій... Ти знаєш, що ти - людина? Ти знаєш про це чи ні? Усмішка твоя - єдина, Мука твоя - єдина, Очі твої - одні. Сьогодні усе для тебе - Озера, гаї, степи. І жити спішити треба, Кохати спішити треба - Гляди ж не проспи! 
|
| |
|
|
| deathzone | Дата: Вівторок, 17.07.2007, 15:10 | Повідомлення # 93 |
 Сержант
| Quote і хто це вас повчає?.. а вгадай з 3-ох разів... А)ти. Б)ще раз ти. Х)іди на... який обираєш?! а про відео я вже все сказала...от у Мілевської є ...ото зовсім інша справа...там правда є на що подивитися і з чого добряче посміятися... звідси висновок:треба якось зібратись і замочити того дядечка,який все це знімав...!!причому ТЕРМІНОВО!!! поки інші не наступили на ті ж граблі....
Що наші очі змогли розпізнати? В темряві СМЕРТІ холодні слова... Образ життя, що минуло навік... Земле, чи змірив будь-хто твої втрати?!- Тільки те серце, чий крик не почуєм, бо тебе не буде, БО ТЕБЕ ДАВНО ВЖЕ НЕМА... И ЖИЗНЬ,КАК ПОСМОТРИШЬ С ХОЛОДНЫМ ВНИМАНЬЕМ ВОКРУГ,- ТАКАЯ ПУСТАЯ И ГЛУПАЯ ШУТКА... 
|
| |
|
|
| Bambucha | Дата: Вівторок, 17.07.2007, 18:59 | Повідомлення # 94 |
|
Выпускник
| deathzone, ну ти розійшлася Quote (deathzone) Х)іди на... Видно, що Валік не твій улюблений однокласник... А тепер я хочу на тебе наїхати!!! Лєнка, ти чого забрала документи з Шевченка???! Зовсім страх загубила ?? Я сьогодні півгодини шукала тебе в списках, щоб подивитися на оцінки (А СЬОГОДНІ ЖАРКО!!!) , а замість твоїх 50-ти балів я побачила два погані слова... забрав документи. Здалася без бою? До речі все реально здається і в тебе були шанси...
Повідомлення відредагував Bambucha - Вівторок, 17.07.2007, 19:00 |
| |
|
|
| Саблезубая_Белка | Дата: Вівторок, 17.07.2007, 20:08 | Повідомлення # 95 |
 Принцесса готов
| я тоже уже видео забрала.....здорово, мне не понравилась только часть в ресторане......зря это снимали
Готы-объеденяйтесь!
|
| |
|
|
| valo | Дата: Вівторок, 17.07.2007, 22:54 | Повідомлення # 96 |
 Выпускник
| Quote (Bambucha) Здалася без бою? До речі все реально здається і в тебе були шанси... я теж так вважаю! ти могла хоча б спробувати...
І тільки тих поважають мільйони, Хто поважає мільйони Я... Є тисячі доріг,мільйон вузьких стежинок, Є тисячі ланів,але один лиш мій... Ти знаєш, що ти - людина? Ти знаєш про це чи ні? Усмішка твоя - єдина, Мука твоя - єдина, Очі твої - одні. Сьогодні усе для тебе - Озера, гаї, степи. І жити спішити треба, Кохати спішити треба - Гляди ж не проспи! 
|
| |
|
|
| Afterburner | Дата: Середа, 18.07.2007, 00:37 | Повідомлення # 97 |
 Майор
| Чуваки, забрала, бо мала на те вагомі причини, не тра капати людині на мозги... P.S. Валік, заходь на www.bo.net.ua, сайт Могилянки, кайфовий
"Все, что не анархия- фашизм" Егор Летов
|
| |
|
|
| deathzone | Дата: Середа, 18.07.2007, 11:55 | Повідомлення # 98 |
 Сержант
| valo, Bambucha, це моя особиста справа!!!! да ну блін, всі ПРЕКРАСНО розуміють, що туди на бюджет пройти НЕРЕАЛЬНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! а контракт мої parents не збиралися проплачувати!!!!!!!!!!!!!!!!! то якого мені було пробувати????????????? просто так, для себе, чи що?!(навіть для себе не хочу:) тим паче,що екзаменів було 5(!!!)і вони збігалися зі вступними в іншому універі.... а те, що моя мрія з 7-го класу під тиском жахливих обставин(і половини з яких ви, на щастя, не знаєте) розбилася об цей жорстокий світ....то, певно, так було треба... буду розумніше... Bambucha, а до Валіка я нормально відношусь. просто НЕНАВИДЖУ, коли мене повчають...(не говоріть мені, що ТРЕБА РОБИТИ, і я не скажу вам, КУДИ ІДИ... ) valo, я ЧЕСНО дуже рада, шо в тебе ВСЕ ДОБРЕ!!! але, пліз, не думай, що якщо класно тобі, то так повинно бути всім.... не буде. ніколи. це вже якась утопія...
Що наші очі змогли розпізнати? В темряві СМЕРТІ холодні слова... Образ життя, що минуло навік... Земле, чи змірив будь-хто твої втрати?!- Тільки те серце, чий крик не почуєм, бо тебе не буде, БО ТЕБЕ ДАВНО ВЖЕ НЕМА... И ЖИЗНЬ,КАК ПОСМОТРИШЬ С ХОЛОДНЫМ ВНИМАНЬЕМ ВОКРУГ,- ТАКАЯ ПУСТАЯ И ГЛУПАЯ ШУТКА... 
|
| |
|
|
| neohuman | Дата: Середа, 18.07.2007, 17:10 | Повідомлення # 99 |
 Выпускник
| valo, ха-ха три раза. Попробовать... Ты знаешь всё? Тогда скажи, зачем мне было пробовать поступать в Могилу! Зачем мне было вставать с больничной койки и переться туда, описывая странную траэкторию в виде зигзагов? Мой мозг, накачанный транквилизатором, даже не мог различить пункты в бланке ответов!! Так что всё-таки если не можешь что-то делать - отложи это до лучших времён. Спасибо всем, кто подливает масла в огонь...(((
|
| |
|
|
| Саблезубая_Белка | Дата: Середа, 18.07.2007, 17:33 | Повідомлення # 100 |
 Принцесса готов
| может хватит ссориться???????????всем ша!!!!!!!!!!!!!!
Готы-объеденяйтесь!
|
| |
|
| |
|
| Bambucha | Дата: Середа, 18.07.2007, 21:52 | Повідомлення # 102 |
|
Выпускник
| Quote (Afterburner) я думаю, шо вона його загноїть Вона просто вміє красиво писати. Але, думаю, якби їхня битва відбулася в реалі, то Валік би переміг...
|
| |
|
|
| Afterburner | Дата: Середа, 18.07.2007, 22:02 | Повідомлення # 103 |
 Майор
| не факт, не факт... мало чого може і вона б перемогла...
"Все, что не анархия- фашизм" Егор Летов
|
| |
|
|
| Bambucha | Дата: Середа, 18.07.2007, 22:09 | Повідомлення # 104 |
|
Выпускник
| Afterburner, так... Я вже представляю: сидить собі Лєнка та Їсть шпинат, щоб стати сильною, як моряк Папай!
|
| |
|
|
| deathzone | Дата: Четвер, 19.07.2007, 14:34 | Повідомлення # 105 |
 Сержант
| Bambucha, Afterburner, по-моєму, хто тут свариться, так це ви!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! теж мені, спеціалісти,вам шо тут, букмейкерська контора?!!шо ви тут за іподром влаштували?!!!!!! У нас з Вало дружня розмова оптиміста і реаліста а от якшо я когось з вас найближчим часом на вулиці побачу...та це інша справа...тоді, думаю, без госпіталізації (вашої,зрозуміло)не обійтись...
Повідомлення відредагував deathzone - Четвер, 19.07.2007, 15:27 |
| |
|
|
|