|
Наш випускний...
| |
| Саблезубая_Белка | Дата: Неділя, 01.07.2007, 21:43 | Повідомлення # 16 |
 Принцесса готов
Група: Форумщики
Статус: Не на сайте
| выпуск супер, хотя я почти всё время просидела на улице........мне так не хотелось сидеть в рестране...было грустно, и я этого никогда не забуду, хотя не ожидала, что некоторые тпк надеруться
Готы-объеденяйтесь!
|
| |
|
|
| valo | Дата: Неділя, 01.07.2007, 23:06 | Повідомлення # 17 |
 Выпускник
| Саблезубая_Белка, хто саме тебе здивував?
І тільки тих поважають мільйони, Хто поважає мільйони Я... Є тисячі доріг,мільйон вузьких стежинок, Є тисячі ланів,але один лиш мій... Ти знаєш, що ти - людина? Ти знаєш про це чи ні? Усмішка твоя - єдина, Мука твоя - єдина, Очі твої - одні. Сьогодні усе для тебе - Озера, гаї, степи. І жити спішити треба, Кохати спішити треба - Гляди ж не проспи! 
|
| |
|
|
| Leksa | Дата: Понеділок, 02.07.2007, 00:03 | Повідомлення # 18 |
 Майор
| а может фотки выложите?
|
| |
|
|
| valo | Дата: Понеділок, 02.07.2007, 22:23 | Повідомлення # 19 |
 Выпускник
| Leksa, обов'язково! я хочу просто після поступлення назбирати у друзів фотки і кращі викласти чекайте після 8линя !!!!!!!!!!!!1
І тільки тих поважають мільйони, Хто поважає мільйони Я... Є тисячі доріг,мільйон вузьких стежинок, Є тисячі ланів,але один лиш мій... Ти знаєш, що ти - людина? Ти знаєш про це чи ні? Усмішка твоя - єдина, Мука твоя - єдина, Очі твої - одні. Сьогодні усе для тебе - Озера, гаї, степи. І жити спішити треба, Кохати спішити треба - Гляди ж не проспи! 
|
| |
|
|
| deathzone | Дата: Вівторок, 03.07.2007, 15:39 | Повідомлення # 20 |
 Сержант
| А як на мене, то це було м`яко кажучи "жахливо"... (ну як завжди, звичайно:) Особливо оті "танці"(якщо це можна так назвати) всіх 150 чоловік(десь я це вже чула:) на 4 метрах єдиного вільного простору... А фраза "зустрічати світанок" (а не "втикати" на дах якоїсь багатоповерхівки в надії поБАЧИТИ, ЯК В НЕБІ СОНЦЕ ВСТАЄ...НАД ГОЛОВОЮ..)так і залишилась бузглуздою мрією...
Що наші очі змогли розпізнати? В темряві СМЕРТІ холодні слова... Образ життя, що минуло навік... Земле, чи змірив будь-хто твої втрати?!- Тільки те серце, чий крик не почуєм, бо тебе не буде, БО ТЕБЕ ДАВНО ВЖЕ НЕМА... И ЖИЗНЬ,КАК ПОСМОТРИШЬ С ХОЛОДНЫМ ВНИМАНЬЕМ ВОКРУГ,- ТАКАЯ ПУСТАЯ И ГЛУПАЯ ШУТКА... 
|
| |
|
|
| AngeLove | Дата: Вівторок, 03.07.2007, 16:27 | Повідомлення # 21 |
 Вынускник
| лично я нормально потанцевал,избавляйтесь от своих комплексов...
Романтик..... Club,DAnce,minimal tech ELECTRO HOUSE - моя стихия Только потеряв всё,можно что-то приобрести (С) . В этом мире каждый хочет быть влюблен Каждый хочет счастлив быть Быть от одиночества спасен Я могу быть не прав Я могу просто быть Но лишь одиночество учит нас любить Я смотрю в отражение витрин Молодость горящих глаз среди понурых спин В этой пустоте жизненных тонов Яркой краской нас выделит ЛЮБОВЬ!!
|
| |
|
|
| Malushka | Дата: Вівторок, 03.07.2007, 16:58 | Повідомлення # 22 |
 Выпускник
| А мені ще досі не віриться що більше не прийду до школи і не сяду за парту.Головне щоб ми не забували одне одного і продовжували наше спілкування.Мені дуже сподобався наш випускний і взагалі всі ті гуляння після нього.Я ВАС ВСІХ ДУЖЕ СИЛЬНО ЛЮБЛЮ.
|
| |
|
|
| valo | Дата: Вівторок, 03.07.2007, 19:08 | Повідомлення # 23 |
 Выпускник
| deathzone, та не будь ти такою песимісткою! так не можна! випускний-це незабутня подія. і ПОЗИТИВНА
|
| |
|
|
| Анна-Мария | Дата: Середа, 04.07.2007, 09:55 | Повідомлення # 24 |
 Выпускник
| Quote (valo) випускний-це незабутня подія. і ПОЗИТИВНА Незабутня подія. Згодна. Але це останнє нагадування про школу. Більше ми туди не повернемося. Отже, "в добрый путь!"
Жизнь - это школа, но спешить с её окончание не следует.
|
| |
|
|
| deathzone | Дата: Середа, 04.07.2007, 12:19 | Повідомлення # 25 |
 Сержант
| Да позитиву від того, що я нарешті закінчила цю кляту школу в мене хоч відбавляй!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! УРА!!!!!!!!!!!!!!!!!! Нарешті!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! мріяла про це з 2 вересня 1997р!!!!!!!!!я просто виразила свою скромну думку:) (сподіваюсь, хоч це мені не заборонять робити..?!) Це ж все-таки ФОРУМ!!! А про СВОБОДУ СЛОВА Я ВЗАГАЛІ МОВЧУ... Ось читаю ваші відгуки і думаю, скільки літрів того галімого білого вина(до речі, червоне було ще гірше;) треба було випити, щоб все навкруги здавалося КАЗКОВО-СУПЕРОВО-ГАРНИМ?!! Може підскажете, а????
Що наші очі змогли розпізнати? В темряві СМЕРТІ холодні слова... Образ життя, що минуло навік... Земле, чи змірив будь-хто твої втрати?!- Тільки те серце, чий крик не почуєм, бо тебе не буде, БО ТЕБЕ ДАВНО ВЖЕ НЕМА... И ЖИЗНЬ,КАК ПОСМОТРИШЬ С ХОЛОДНЫМ ВНИМАНЬЕМ ВОКРУГ,- ТАКАЯ ПУСТАЯ И ГЛУПАЯ ШУТКА... 
Повідомлення відредагував deathzone - Середа, 04.07.2007, 14:46 |
| |
|
|
| Bambucha | Дата: Середа, 04.07.2007, 14:24 | Повідомлення # 26 |
|
Выпускник
| deathzone, гарним все здавалося не від вина. Навколо було повно людей, з якими я провела майже півжиття. Людей, яких я люблю і бачу разом, можливо, в останній раз. Гарно і весело було б і в сараї!!! А ти чого така песимістка???
|
| |
|
|
| deathzone | Дата: Середа, 04.07.2007, 15:10 | Повідомлення # 27 |
 Сержант
| А "хата рибака" це і є САРАЙ...(ні, мабуть гірше.... люди, ви сараїв не бачили..:) P.S. Я НЕ ПЕСИМІСТКА, Я - РЕАЛІСТКА!!!!!!!!!! і якщо хтось і буде розпускати сльози&соплі з приводу того, що все скінчилося, то це точно не я!! навіщо тішити себе пустими ілюзіями?Все ж зовсім не так!!!!!!! Веселі, брате,часи настали: Нам брешуть мало не кожен день Чому ж тоді мені раптом ВПАДЛО стало Слухати їхніх дурних теревень? Веселі, брате, часи настали І наче скоро вже випускний Чому ж тоді я шукаю іншу стежку, Чому востаннє в школу не хочу йти?! Веселі,блін, же часи настали: В кошмарах сниться нам цей піджак Ми тупо на все ЗАБИЛИ, Уроки всі ПРОТУПИЛИ, Галайку вивели просто так... у цього вірша(авторське право належить ВАКАРЧУК&LENNON production. Всі права захищено. Бобруйськ.квітень 2007р. є логічне продовження, але, на ваше щастя(чи жаль;) я його писати не буду. З етичних міркувань(занадто багато нецензурних слів:) тому судіть самі...
Повідомлення відредагував deathzone - Середа, 04.07.2007, 15:18 |
| |
|
| |
|
| deathzone | Дата: Середа, 04.07.2007, 15:58 | Повідомлення # 29 |
 Сержант
| та ні. буду. але мало.. в основному я чомусь запам`ятовую переважно погане(а його було надто багато...) Я ЗБЕРЕЖУ В СВОЇХ ОЧАХ ТУ МИТЬ КОЛИ НЕ ХОЧУ ДАЛІ ЖИТЬ КОЛИ СЛОВА-ТО ЛИШ ЗНАРЯДДЯ ЩОБ СЕРЦЮ ВИНАЙТИ ПРОКЛЯТТЯ.. Я ЗБЕРЕЖУ В ДУМКАХ ТОЙ ДЕНЬ ЯК НЕ ПОБАЧИШ ТИ МЕНЕ І МОЯ МРІЯ ВІДНАЙДЕТЬСЯ АЛЕ ОБ ТЕБЕ РОЗІБ`ЄТЬСЯ.. Я ПАМ`ЯТЬ ЗБЕРЕЖУ ПРО РІК КОЛИ ПОКИНУ ВСЕ НАВІК.. ВЖЕ БІЛЬШЕ НЕ ПРИЙДУ НІКОЛИ.... ДО ТЕБЕ ЗНОВ, ГАЛІМА ШКОЛО!!!!
|
| |
|
|
| Самайн | Дата: Середа, 04.07.2007, 18:23 | Повідомлення # 30 |
 ночной кошмар
| deathzone, можеш кидатися у мене тапками і котом але мені сподобався випускний. я із задоволенням відгоцала майже усю ніч під нещасну попсу, і коли нас виперли з ресторану зі спокійною совістю поїхала додому із думкою:"усе. скінчилося. відгуляла!"
ИМХО - Имею Мнение Хрен Оспоришь!
|
| |
|
|
|