|
Наш випускний...
| |
| Анна-Мария | Дата: Середа, 04.07.2007, 18:59 | Повідомлення # 31 |
 Выпускник
Група: Форумщики
Статус: Не на сайте
| Н-да... мы можем любить или не любить школу, но выпуск все равно был классным, в компании классных людей - такое не забудится... А вино было гадость!!! С этим согласна.
Жизнь - это школа, но спешить с её окончание не следует.
|
| |
|
|
| SH@DY | Дата: Середа, 04.07.2007, 21:24 | Повідомлення # 32 |
 Выпускник
Група: Модераторы
| deathzone, Стихи класс, даже мне понравилось. Может все- таки продолжение напишешь , там где с цензурой. Хочу почитать .
RAP rules the WORLD
|
| |
|
|
| valo | Дата: Середа, 04.07.2007, 23:08 | Повідомлення # 33 |
 Выпускник
| Quote (deathzone) Я НЕ ПЕСИМІСТКА, Я - РЕАЛІСТКА!!!!!!!!!! Quote (deathzone) ГАЛІМА ШКОЛО!!!! не знаю,чим так гімназія завинила перед тобою. особисто мені вона відкрила очі на світ,розкрила в мені мої здібності,допомогла стати на ноги моїй особистості,тут я знайшов собі друзів і перше справжнє кохання,тут я провів стільки(можу поспорити,що НАЙБІЛЬШЕ з усіх) класного і незабутнього часу. вчися шукати позитив навіть у найтемнішому негативі. тоді твоє життя не буде сірим і буденним.посміхнись
І тільки тих поважають мільйони, Хто поважає мільйони Я... Є тисячі доріг,мільйон вузьких стежинок, Є тисячі ланів,але один лиш мій... Ти знаєш, що ти - людина? Ти знаєш про це чи ні? Усмішка твоя - єдина, Мука твоя - єдина, Очі твої - одні. Сьогодні усе для тебе - Озера, гаї, степи. І жити спішити треба, Кохати спішити треба - Гляди ж не проспи! 
|
| |
|
|
| deathzone | Дата: Четвер, 05.07.2007, 11:42 | Повідомлення # 34 |
 Сержант
| valo, не треба перетворюватися в "турботливого папашу" і говорити мені, як треба жити...!!!!!!!!!!! як сказано в одній пісеньці: It`s my life... а щодо твого "посміхнись" то я роблю це мало не кожні 5 хвилин(щоправда, крізь зуби... ) посміхайся-завтра буде гірше!!! :(
Що наші очі змогли розпізнати? В темряві СМЕРТІ холодні слова... Образ життя, що минуло навік... Земле, чи змірив будь-хто твої втрати?!- Тільки те серце, чий крик не почуєм, бо тебе не буде, БО ТЕБЕ ДАВНО ВЖЕ НЕМА... И ЖИЗНЬ,КАК ПОСМОТРИШЬ С ХОЛОДНЫМ ВНИМАНЬЕМ ВОКРУГ,- ТАКАЯ ПУСТАЯ И ГЛУПАЯ ШУТКА... 
Повідомлення відредагував deathzone - Четвер, 05.07.2007, 19:31 |
| |
|
|
| neohuman | Дата: Четвер, 05.07.2007, 12:46 | Повідомлення # 35 |
 Выпускник
| valo, ті дійсно поводишся як вихователь. Гадаю, 16 чи 17 років - це достатній час, щоб свідомо обрати свій стиль життя.
|
| |
|
|
| deathzone | Дата: Четвер, 05.07.2007, 15:05 | Повідомлення # 36 |
 Сержант
| I ABSOLUTELY AGREE WITH YOU MY DEAR neohuman, А тута все-таки не можна відкрито виразити свою жлобську,суб`єктивну, не дуже цінну, зате чесну думку:))) заклюють нафіг:))) Не раз мы с тобой собирались и верили в правду наивно не раз изо всех сил старались Чтоб в мире найти справедливость... и кажется, вновь всё упало запуталось в лжи чёрной грязи... не верили, и начинали опять всё как с первого раза...
Що наші очі змогли розпізнати? В темряві СМЕРТІ холодні слова... Образ життя, що минуло навік... Земле, чи змірив будь-хто твої втрати?!- Тільки те серце, чий крик не почуєм, бо тебе не буде, БО ТЕБЕ ДАВНО ВЖЕ НЕМА... И ЖИЗНЬ,КАК ПОСМОТРИШЬ С ХОЛОДНЫМ ВНИМАНЬЕМ ВОКРУГ,- ТАКАЯ ПУСТАЯ И ГЛУПАЯ ШУТКА... 
|
| |
|
|
| Bambucha | Дата: Четвер, 05.07.2007, 19:53 | Повідомлення # 37 |
|
Выпускник
| deathzone, ну ти, як завжди!!!! Натравлю на тебе Вакарчука:))))) Бажаю, щоб універ став тобі не таким противним як гімназія.
|
| |
|
|
| deathzone | Дата: Четвер, 05.07.2007, 20:08 | Повідомлення # 38 |
 Сержант
| Bambucha, ну-ну.. побачимо.... я теж собі цього бажаю.... проте, не все так легко...P.S. і якщо почуєте в новинах, що хтось підірвав таку собі жовтеньку споруду по вулиці Драгоманова 10 В,то ви будете знати, кому тиснути руку:))))))))))))))))))
|
| |
|
|
| Bambucha | Дата: Четвер, 05.07.2007, 20:15 | Повідомлення # 39 |
|
Выпускник
| deathzone, ну, мені до тієї споруди діла немає. Дивись не підірви 9-ти поверхову споруду на Васильківській 90А!!!!! Бо хтось знесе твій будинок!!!! І це вже буде не Вакарчук!!!!
|
| |
|
|
| ПЕЧАЛЬ | Дата: Четвер, 05.07.2007, 21:44 | Повідомлення # 40 |
 Сержант
| Quote (Bambucha) почуєте в новинах, що хтось підірвав таку собі жовтеньку споруду по вулиці Драгоманова 10 В,то ви будете знати, кому тиснути руку:) Потрібно буде тиснути руки нам двом
Окунувшись в Солнце ощущаешь там то, что и везде -- холод, Ты уже слышишь свой погребальный звон, хотя ты ещё так молод. Мир стремится в пропасть -- в никуда своим материальным и бездуховным прогресом : Сигареты, алкоголь, наркота стали против этого протестом. Душа всё больше закрывается от всех -- Просто ничего не бывает без помех. И жизнь это уже испытание, И нет помощи. и нет оправдания... "И тьма в свете светит и свет не объемлет её" "Смерть стоит того, чтобы жить, а любовь стоит того, чтобы ждать..." В.Цой
|
| |
|
|
| Bambucha | Дата: Четвер, 05.07.2007, 21:56 | Повідомлення # 41 |
|
Выпускник
| ПЕЧАЛЬ, а може, взагалі попідривати всі універи, щоб ніхто не парився ще 5-6 років???? Одного посадять, але скільки щастя він принесе іншим? Хто принесе себе в жертву????? Чекаю на пропозиції.
|
| |
|
|
| ПЕЧАЛЬ | Дата: Четвер, 05.07.2007, 22:31 | Повідомлення # 42 |
 Сержант
| Bambucha, Н-є-є, в універ я хочу, школа просто за 10 років набридла, якби в школу треба було ходити років 5(з 11 років), то я б нічого не хотіла підірвати  Добавлено (05.07.2007, 22:31) --------------------------------------------- SH@DY, Поверь,стихи Deathzone не для твоей детской психики! 
Окунувшись в Солнце ощущаешь там то, что и везде -- холод, Ты уже слышишь свой погребальный звон, хотя ты ещё так молод. Мир стремится в пропасть -- в никуда своим материальным и бездуховным прогресом : Сигареты, алкоголь, наркота стали против этого протестом. Душа всё больше закрывается от всех -- Просто ничего не бывает без помех. И жизнь это уже испытание, И нет помощи. и нет оправдания... "И тьма в свете светит и свет не объемлет её" "Смерть стоит того, чтобы жить, а любовь стоит того, чтобы ждать..." В.Цой
|
| |
|
|
| valo | Дата: Четвер, 05.07.2007, 23:26 | Повідомлення # 43 |
 Выпускник
| deathzone, neohuman, дівчата,я теж висловлював свою власну думку. життя нам дається тільки один раз,і його треба прожити НЕЗАБУТНЬО!!!це тупо весь час скиглити,говорити,який нікчемний цей світ і думати про смерть. особисто для мене це закриті теми. ось так. і це неповчання,а дружня порада
І тільки тих поважають мільйони, Хто поважає мільйони Я... Є тисячі доріг,мільйон вузьких стежинок, Є тисячі ланів,але один лиш мій... Ти знаєш, що ти - людина? Ти знаєш про це чи ні? Усмішка твоя - єдина, Мука твоя - єдина, Очі твої - одні. Сьогодні усе для тебе - Озера, гаї, степи. І жити спішити треба, Кохати спішити треба - Гляди ж не проспи! 
|
| |
|
|
| Bambucha | Дата: П`ятниця, 06.07.2007, 00:02 | Повідомлення # 44 |
|
Выпускник
| valo, ти геній!!! Я повністю з тобою погоджуюсь!!! І дуже жалкую, що, можливо, не повністю розкрила себе як особистість в школі. Але, думаю, що ще є шанс виправити все в універі. Я повністю розділяю твої погляди. (оце пишу і мені згадався той бамбук!!!! Шкода, що ми не мали змоги посміятися з того, як Г.Д. та Д.Ю. несли б його в гімназію!!!)
|
| |
|
|
| Саблезубая_Белка | Дата: П`ятниця, 06.07.2007, 14:25 | Повідомлення # 45 |
 Принцесса готов
| valo, например Вика Ш..... да и много кто ещё.
Готы-объеденяйтесь!
|
| |
|
|
|