|
Наш випускний...
| |
| Анна-Мария | Дата: П`ятниця, 06.07.2007, 14:27 | Повідомлення # 46 |
 Выпускник
Група: Форумщики
Статус: Не на сайте
| Согласна с Bambucha, valo, школа - это этап, и не надо стенать, что тв школе все так было плохо, и она - самое большое ЗЛО на земле. neohuman, я ни за что не поверю, что школа принесла тебе только негатив!!!!
Жизнь - это школа, но спешить с её окончание не следует.
|
| |
|
|
| deathzone | Дата: П`ятниця, 06.07.2007, 15:58 | Повідомлення # 47 |
 Сержант
| Good f*cking day всім присутнім з нами і не зовсім ми продовжуємо чергову серію нашого триллера «Школа:колонія суворого режиму для неповнолітніх чи санаторій(для тих, хто не знає-це місце, де (по ідеї) можна відпочити ) як стало зрозуміло, основна аудиторія розділилася на 2 ворожих табори: 1) «Люблю тебя, моя Словянка!»(Bambucha, valo) і 2) ВЖЕ БІЛЬШЕ НЕ ПРИЙДУ НІКОЛИ....ДО ТЕБЕ ЗНОВ, ГАЛІМА ШКОЛО!!!!( ПЕЧАЛЬ, deathzone) стосовно першої групи: хочеться сказати(а точніше-налякати) – ви в меншості ))(бо, знаєте, альтруїстів і оптимістів в колоніях мало..:) але і ви і я добре розуміємо, що такі люди ДУЖЕ ПОТРІБНІ..........(довга мовчазна пауза ..... ) ну а щодо другої групи,то зроблю акцент на геніальній( не побоюсь цього слова!) роботі її керівників!!!Ми робили ВСЕ для того, щоб хоч якось полегшити страждання бідних одинадцятикласників(В-Е-Е-Е класу зокрема ) Ціною чесної та наполегливої праці було стоворено «САШО»-Самоврядну Асоціацію Штучних Офсайдів,яка займалася питаннями по зменшенню к-ості відвідувань учнями каторжних робіт(тобто уроків:) такі заходи, як «РУХ ЗА СВОБОДУ МОЗКУ» , «СУСПІЛЬНЕ ВПАДЛО», «РОЗДУПЛИСЬ, ПОКИ НЕ ПІЗНО...» були проведені саме завдяки сприянню «САШО»!!! також на арену боротьби за виживання буквально пробилась ПАРТІЯ ПОФІГІСТІВ-НАЦІОНАЛІСТІВ,які зробили вагомий внесок в розвиток УКРАЇНСЬКОГО САМОБУТНЬОГО ПОФІГІЗМУ...!! .. я можу ще довго шкрябати всім вам нерви своєю барвистою доповіддю,але сьогодні не буду (я на диво добра )... ой, ледве не забула : ПЕЧАЛЬ,-ENORMOUS RESPECT TO YOU!!!:))))хоч ти і мій племінничок,але стоїш в 1(!) черзі спадкування за заповітом )!!!
Що наші очі змогли розпізнати? В темряві СМЕРТІ холодні слова... Образ життя, що минуло навік... Земле, чи змірив будь-хто твої втрати?!- Тільки те серце, чий крик не почуєм, бо тебе не буде, БО ТЕБЕ ДАВНО ВЖЕ НЕМА... И ЖИЗНЬ,КАК ПОСМОТРИШЬ С ХОЛОДНЫМ ВНИМАНЬЕМ ВОКРУГ,- ТАКАЯ ПУСТАЯ И ГЛУПАЯ ШУТКА... 
Повідомлення відредагував deathzone - П`ятниця, 06.07.2007, 16:10 |
| |
|
|
| Bambucha | Дата: П`ятниця, 06.07.2007, 16:13 | Повідомлення # 48 |
|
Выпускник
| deathzone, оце прочитала твоє ГЕНІАЛЬНЕ повідомлення і згадала нашу телефонну розмову. Ти так классно пишеш, а не маєш змоги навчатися в тому універі лише тому, що якісь бовдури вже викупили всі місця. НЕ СПРАВЕДЛИВО!!! А гімназія все одно ЗЕ БЕСТ!!! І саме вона допомогла тобі стати такою скептичною і розумною, як ти є. Я уже сумую за всіма.... Ніколи вже не зберемося, як колись, в кабінеті, ніхто не засне на уроці.... І Шуткін вже не бігатиме на перервах додому за ручкою.... Стільці забудуть наші дупи, Ми більше не зберемося до купи!!!
|
| |
|
|
| deathzone | Дата: П`ятниця, 06.07.2007, 17:27 | Повідомлення # 49 |
 Сержант
| Bambucha, за мене не переймайся -мені світить яскрава&екстремальна професія двірника а Верховній Раді Make up your mind!!!!!!!! Open your eyes!!!!!!!!! і зараз, як ніколи, я розумію: на 150%( ) була права та людина, яка декілька років тому перед входом в гімназію написала:"wellcome to ALCATRAZ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Що наші очі змогли розпізнати? В темряві СМЕРТІ холодні слова... Образ життя, що минуло навік... Земле, чи змірив будь-хто твої втрати?!- Тільки те серце, чий крик не почуєм, бо тебе не буде, БО ТЕБЕ ДАВНО ВЖЕ НЕМА... И ЖИЗНЬ,КАК ПОСМОТРИШЬ С ХОЛОДНЫМ ВНИМАНЬЕМ ВОКРУГ,- ТАКАЯ ПУСТАЯ И ГЛУПАЯ ШУТКА... 
Повідомлення відредагував deathzone - П`ятниця, 06.07.2007, 17:43 |
| |
|
|
| Самайн | Дата: П`ятниця, 06.07.2007, 17:38 | Повідомлення # 50 |
 ночной кошмар
| deathzone, ги. я обожнювала той напис. людині дійсно грндіозний зачОТ, до такого треба додуматися))) (а давай згадаємо "Лесик - гад" )
ИМХО - Имею Мнение Хрен Оспоришь!
Повідомлення відредагував Самайн - П`ятниця, 06.07.2007, 17:38 |
| |
|
|
| deathzone | Дата: П`ятниця, 06.07.2007, 17:46 | Повідомлення # 51 |
 Сержант
| Самайн, ага, я пам`ятаю, як Т.Д. довго до нас придовбувалася:"хто ж це зробив?"....... а ми сиділи десь на Камчатці(чи то в Гондурасі) і ледве стримувалися, щоб не вибухнути від сміху....
|
| |
|
|
| Самайн | Дата: П`ятниця, 06.07.2007, 17:54 | Повідомлення # 52 |
 ночной кошмар
| deathzone, ага. а я внаглую захворіла...
ИМХО - Имею Мнение Хрен Оспоришь!
|
| |
|
|
| Саблезубая_Белка | Дата: П`ятниця, 06.07.2007, 18:59 | Повідомлення # 53 |
 Принцесса готов
| deathzone, ой, девки, как же я вас люблю
Готы-объеденяйтесь!
|
| |
|
|
| ПЕЧАЛЬ | Дата: П`ятниця, 06.07.2007, 19:11 | Повідомлення # 54 |
 Сержант
| Quote (deathzone) стоворено «САШО»-Самоврядну Асоціацію Штучних Офсайдів,яка займалася питаннями по зменшенню к-ості відвідувань учнями каторжних робіт(тобто уроків:) такі заходи, як «РУХ ЗА СВОБОДУ МОЗКУ» , «СУСПІЛЬНЕ ВПАДЛО», «РОЗДУПЛИСЬ, ПОКИ НЕ ПІЗНО...» Найважливіше досягнення САШО -- науково доведено, що пиття пива замість уроку укр.мови(чи укр. літ - однаково) сприяє покращенню всіх моральних і фізичних показників учнів!
Окунувшись в Солнце ощущаешь там то, что и везде -- холод, Ты уже слышишь свой погребальный звон, хотя ты ещё так молод. Мир стремится в пропасть -- в никуда своим материальным и бездуховным прогресом : Сигареты, алкоголь, наркота стали против этого протестом. Душа всё больше закрывается от всех -- Просто ничего не бывает без помех. И жизнь это уже испытание, И нет помощи. и нет оправдания... "И тьма в свете светит и свет не объемлет её" "Смерть стоит того, чтобы жить, а любовь стоит того, чтобы ждать..." В.Цой
|
| |
|
|
| Bambucha | Дата: П`ятниця, 06.07.2007, 21:49 | Повідомлення # 55 |
|
Выпускник
| ПЕЧАЛЬ, deathzone, знаєте, напевно, однією з небагатьох переваг закінчення школи є та, що коли хтось з адміністрації прочитає про ваше САШО, то вже нічого вам не зробить!!!
|
| |
|
|
| deathzone | Дата: Субота, 07.07.2007, 11:17 | Повідомлення # 56 |
 Сержант
| Bambucha, ну так я ж на це і розраховую.... (хоча, знаєш, в принципі якби вони ще тоді про це дізналися, я не думаю, що вони вжили б якихось галімих заходів... :D САШО-forever!!! B) причому тут я виклала лише якусь соту частину того, що ми робили до речі, ПАТРІЯ ПОФІГІСТІВ-НАЦІОНАЛІСТІВ завжди радо зустрічає нових однодумців!!! Приєднуйтеся!!!!
Повідомлення відредагував deathzone - Субота, 07.07.2007, 11:25 |
| |
|
|
| valo | Дата: Неділя, 08.07.2007, 15:17 | Повідомлення # 57 |
 Выпускник
| deathzone, по-перше,дякую за теплі побажання успіхів на екзамені! по-друге,мені цікаво,чи в тебе будуть виникати бажання підірвати свій універ,як тільки ти туди поступиш?.. склалося враження,що ти завжди чимосб не задоволена...
І тільки тих поважають мільйони, Хто поважає мільйони Я... Є тисячі доріг,мільйон вузьких стежинок, Є тисячі ланів,але один лиш мій... Ти знаєш, що ти - людина? Ти знаєш про це чи ні? Усмішка твоя - єдина, Мука твоя - єдина, Очі твої - одні. Сьогодні усе для тебе - Озера, гаї, степи. І жити спішити треба, Кохати спішити треба - Гляди ж не проспи! 
|
| |
|
|
| deathzone | Дата: Понеділок, 09.07.2007, 17:45 | Повідомлення # 58 |
 Сержант
| valo, по-перше:You`re wellcome по-друге:звичайно буде!!!!!!!!!!!!!!!!! і хто тобі сказав, що я ВЗАГАЛІ куди-небудь поступлю..... я вже втратила останню краплиночку тієї жлобської надії, яку ще встигло виносити моє недобре серце.... ти правий(знаєш, як важко це визнати навіть у найкращу мить мого життя(1 чи 2 рази таке все ж було!! ) завжди знайдеться причина для того,щоб настрій моментально опустився нижче плінтуса.... просто в мене в житті забагато ОБЛОМІВ.... ось, наприклад, сьогодні я конкретно ЗАВАЛИЛА співбесіду в ШЕВІ(я намагалась поступити на хорв.мову,це чи не єдине,що мені подобається....АЛЕ....викладання Галайки дало про себе знати як раз в той самий непідходящий момент...і питання, чи знаю я укр.літ було знято так же швидко, як його і було поставлено....тепер є варіант завтра прийти туди на екзамен(якийсь супер важкий твір з л-ри)але я не хочу... (ну ти знаєш, я поклоняюсь давньокитайському богу ВПАДЛУ... ) так що Шеву я назавжди викреслю із заповіту..... )і,боюсь,що така доля чекатиме на всі ті універи,куди я(на свою голову ) подала документи... Ось так!!!!!!!!!!!!!!!! коли на тебе навалюється купа різної ФІГНІ, ти вже не спроможний думати про щось світле і гарне... (цитую сама себе:) і навіть завтрашня гра(і, звісно, перемога2:0) ДИНАМО з Шахтарем мене не втішить................................
Повідомлення відредагував deathzone - Понеділок, 09.07.2007, 17:55 |
| |
|
|
| valo | Дата: Вівторок, 10.07.2007, 23:15 | Повідомлення # 59 |
 Выпускник
| deathzone,все ж таки перемога Динамо повинна тебе втішити сподіваюся...
І тільки тих поважають мільйони, Хто поважає мільйони Я... Є тисячі доріг,мільйон вузьких стежинок, Є тисячі ланів,але один лиш мій... Ти знаєш, що ти - людина? Ти знаєш про це чи ні? Усмішка твоя - єдина, Мука твоя - єдина, Очі твої - одні. Сьогодні усе для тебе - Озера, гаї, степи. І жити спішити треба, Кохати спішити треба - Гляди ж не проспи! 
|
| |
|
|
| Саблезубая_Белка | Дата: Середа, 11.07.2007, 14:17 | Повідомлення # 60 |
 Принцесса готов
| deathzone, леночка, ты ж талантище, поступишь..............я те как готесса говорю, что жизнь не так плоха
Готы-объеденяйтесь!
|
| |
|
|
|