|
Наш випускний...
| |
| deathzone | Дата: П`ятниця, 13.07.2007, 23:21 | Повідомлення # 76 |
 Сержант
Група: Форумщики
Статус: Не на сайте
| Quote просто писав випадково з ніка мого брателло це і сибірському валянку зрозуміло--де твої репліки, а де класного чувака Женьки!!!!!!!!!!!!! Quote податки ти ще не платиш а ідентифікаційний код, по-твоєму, навіщо?!!! для макулатури, чи як?!! поясни,пліз, простій смертній)))) а то ще помру ненароком, я ж мети в житті досягла.....
Що наші очі змогли розпізнати? В темряві СМЕРТІ холодні слова... Образ життя, що минуло навік... Земле, чи змірив будь-хто твої втрати?!- Тільки те серце, чий крик не почуєм, бо тебе не буде, БО ТЕБЕ ДАВНО ВЖЕ НЕМА... И ЖИЗНЬ,КАК ПОСМОТРИШЬ С ХОЛОДНЫМ ВНИМАНЬЕМ ВОКРУГ,- ТАКАЯ ПУСТАЯ И ГЛУПАЯ ШУТКА... 
|
| |
|
|
| valo | Дата: П`ятниця, 13.07.2007, 23:26 | Повідомлення # 77 |
 Выпускник
| deathzone, а то які вже ти податки платиш? цікаво...поки що ти використовувала той код лише для ідентифікації...
І тільки тих поважають мільйони, Хто поважає мільйони Я... Є тисячі доріг,мільйон вузьких стежинок, Є тисячі ланів,але один лиш мій... Ти знаєш, що ти - людина? Ти знаєш про це чи ні? Усмішка твоя - єдина, Мука твоя - єдина, Очі твої - одні. Сьогодні усе для тебе - Озера, гаї, степи. І жити спішити треба, Кохати спішити треба - Гляди ж не проспи! 
|
| |
|
|
| deathzone | Дата: П`ятниця, 13.07.2007, 23:35 | Повідомлення # 78 |
 Сержант
| valo, ПДВ... і взагалі, чувак, розслабся, ти вже не президент... розпустив ВР, ПОСЛАВ КАБМІН і Майдан.... А УШПР,САШО, ППН,і,звісно, "У ЦОЯ О"-вічні.... так шо свою трудову книжку можеш сміливо здавати в макулатуру... впевнена, там це належно оцінять..... І ХТО ТОБІ ДАВАВ ПРАВО СКЛАДАТИ НА МЕНЕ ЗАГОНИ?????????????? ТА ЩЕ У МІЙ ЮВІЛЕЙ-17РОКІВ, ЯК ВИЙШЛА НА ПЕНСІЮ......
Що наші очі змогли розпізнати? В темряві СМЕРТІ холодні слова... Образ життя, що минуло навік... Земле, чи змірив будь-хто твої втрати?!- Тільки те серце, чий крик не почуєм, бо тебе не буде, БО ТЕБЕ ДАВНО ВЖЕ НЕМА... И ЖИЗНЬ,КАК ПОСМОТРИШЬ С ХОЛОДНЫМ ВНИМАНЬЕМ ВОКРУГ,- ТАКАЯ ПУСТАЯ И ГЛУПАЯ ШУТКА... 
Повідомлення відредагував deathzone - Субота, 14.07.2007, 12:49 |
| |
|
|
| AngeLove | Дата: Субота, 14.07.2007, 01:35 | Повідомлення # 79 |
 Вынускник
| мдаа....хвора уява
Романтик..... Club,DAnce,minimal tech ELECTRO HOUSE - моя стихия Только потеряв всё,можно что-то приобрести (С) . В этом мире каждый хочет быть влюблен Каждый хочет счастлив быть Быть от одиночества спасен Я могу быть не прав Я могу просто быть Но лишь одиночество учит нас любить Я смотрю в отражение витрин Молодость горящих глаз среди понурых спин В этой пустоте жизненных тонов Яркой краской нас выделит ЛЮБОВЬ!!
|
| |
|
|
| deathzone | Дата: Субота, 14.07.2007, 12:56 | Повідомлення # 80 |
 Сержант
| AngeLove, ну так скільки разів я тобі казала:перестань дивитися в дзеркало і розмовляти сам із собою... а то палату з Наполеоном звільнять спеціально для тебе....
|
| |
|
|
| AngeLove | Дата: Субота, 14.07.2007, 15:17 | Повідомлення # 81 |
 Вынускник
| deathzone, молодець,розумничка!цьомчик
Романтик..... Club,DAnce,minimal tech ELECTRO HOUSE - моя стихия Только потеряв всё,можно что-то приобрести (С) . В этом мире каждый хочет быть влюблен Каждый хочет счастлив быть Быть от одиночества спасен Я могу быть не прав Я могу просто быть Но лишь одиночество учит нас любить Я смотрю в отражение витрин Молодость горящих глаз среди понурых спин В этой пустоте жизненных тонов Яркой краской нас выделит ЛЮБОВЬ!!
|
| |
|
|
| deathzone | Дата: Субота, 14.07.2007, 21:34 | Повідомлення # 82 |
 Сержант
| AngeLove, ага, я тебе теж дуже люблю.. ..(шо, Наполеон таки прийшов?! )
|
| |
|
|
| ПЕЧАЛЬ | Дата: Неділя, 15.07.2007, 17:00 | Повідомлення # 83 |
 Сержант
| Цю тему розвинули просто до неймовірності deathzone, у САШО тепер нова місія-- боротьба з вічними нотаціями і повчаннями  Добавлено (15.07.2007, 17:00) --------------------------------------------- До речі, кому сподобалось наше випускне відео? 
Окунувшись в Солнце ощущаешь там то, что и везде -- холод, Ты уже слышишь свой погребальный звон, хотя ты ещё так молод. Мир стремится в пропасть -- в никуда своим материальным и бездуховным прогресом : Сигареты, алкоголь, наркота стали против этого протестом. Душа всё больше закрывается от всех -- Просто ничего не бывает без помех. И жизнь это уже испытание, И нет помощи. и нет оправдания... "И тьма в свете светит и свет не объемлет её" "Смерть стоит того, чтобы жить, а любовь стоит того, чтобы ждать..." В.Цой
|
| |
|
|
| Bambucha | Дата: Понеділок, 16.07.2007, 12:05 | Повідомлення # 84 |
|
Выпускник
| Quote (ПЕЧАЛЬ) До речі, кому сподобалось наше випускне відео? booze Відео мені сподобалось, майже, але у мене перший диск НЕ ЗАПИСАНИЙ!!!!Що за халтура??? Прийшлось переписувати самій.
|
| |
|
|
| ПЕЧАЛЬ | Дата: Понеділок, 16.07.2007, 12:53 | Повідомлення # 85 |
 Сержант
| Quote (Bambucha) за халтура??? Просто той дядько не встиг перевірити всі диски і казав звертатись через батьківський комітет якшо шось не працює.Мені на диску не сподобалось музичне оформлення і те що написи там були російською мовою.
Окунувшись в Солнце ощущаешь там то, что и везде -- холод, Ты уже слышишь свой погребальный звон, хотя ты ещё так молод. Мир стремится в пропасть -- в никуда своим материальным и бездуховным прогресом : Сигареты, алкоголь, наркота стали против этого протестом. Душа всё больше закрывается от всех -- Просто ничего не бывает без помех. И жизнь это уже испытание, И нет помощи. и нет оправдания... "И тьма в свете светит и свет не объемлет её" "Смерть стоит того, чтобы жить, а любовь стоит того, чтобы ждать..." В.Цой
|
| |
|
|
| deathzone | Дата: Понеділок, 16.07.2007, 13:59 | Повідомлення # 86 |
 Сержант
| а в мене взагалі на відео звука немає....я його подивилась рівно 5 хвилин 11 секунд...потім ледве не заснула.....воно нудне як уроки Галайки.....
|
| |
|
|
| Bambucha | Дата: Понеділок, 16.07.2007, 14:33 | Повідомлення # 87 |
|
Выпускник
| ПЕЧАЛЬ, так ти не знаєш, мені можуть поміняти 1-ий диск?
|
| |
|
|
| Саблезубая_Белка | Дата: Понеділок, 16.07.2007, 15:19 | Повідомлення # 88 |
 Принцесса готов
| по идее могут
Готы-объеденяйтесь!
|
| |
|
|
| deathzone | Дата: Понеділок, 16.07.2007, 18:21 | Повідомлення # 89 |
 Сержант
| Bambucha, піди й конкретно наїдь на них... оце,блін, дожилися!!!! навіть на такому обманюють...а з виду такий безневинний дядечко:).....хоча я тебе втішу:нічого класного на відео ти не пропустила... шо 1 диск, шо 2-повний ВІДСТІЙ!!!!ось...!
|
| |
|
|
| Саблезубая_Белка | Дата: Понеділок, 16.07.2007, 21:52 | Повідомлення # 90 |
 Принцесса готов
| deathzone, что, неужели совсем?
Готы-объеденяйтесь!
|
| |